Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Artikelen

5 tips voor een goede gezondheid

Wilt u uw algemene gezondheid verbeteren? Soms weten we gewoon niet waar we moeten beginnen als we iets willen veranderen in onze levensstijl. Daarom hebben wij hier 5 tips op rij gezet om positieve veranderingen in uw gezondheid te maken. Probeer minimaal één ervan te volgen:   #1 Slaap acht uur per nacht Genoeg slaap is belangrijk voor veel verschillende dingen. Onderzoek ...

Lees meer >>

Op 15 december 2017

Man leeft 40 jaren met hoofdpijn

Mijnheer had een indrukwekkende lijst van medici maar ook paramedici afgelopen. Bij het eerste gesprek deelde ik hem daarom ook mee, dat ik niet wist of mijn behandelingen wel succesvol zouden zijn.

Lees meer >>

Op 4 april 2011

Voorjaar! Met spoed door spit naar een chiropractor

Spit is een benaming die alleen in het Nederlands wordt gebruikt. In de internationale literatuur wordt meestal gesproken van "facet syndroom". Dit omdat de klachten voornamelijk worden veroorzaakt door de facet-gewrichten die aan de achterzijde van de wervelkolom zitten.

Lees meer >>

Op 4 april 2011

Artrose en pijn door Anne Lau DC

Artrose kan inderdaad niet weg genomen worden. De aandoening is en blijft aanwezig en zal ook niet meer verdwijnen, maar dat betekent niet dat de mate van de pijn altijd even hoog hoeft te zijn.

Lees meer >>

Op 4 april 2011