Chiropractor, een dankbare professie

Vanuit mijn wens om mensen met pijnklachten te helpen ben ik chiropractor geworden. De universitaire opleiding was lang en pittig, maar het geeft me veel voldoening om mensen te helpen. Niet met medicijnen maar met een natuurlijke en veilige behandelmethode als chiropractie. De laatste jaren is chiropractie steeds bekender geworden.

De resultaten spreken voor zich en gelukkig weten steeds meer mensen met pijnklachten ons te vinden. Voor onder andere hoofdpijn, rug- en nekklachten, ischias, sportblessures of zwangerschapsklachten.

Inmiddels behandelen we van sommige families de derde generatie, hoe mooi is dat! Ons gedreven team werkt nu in Emmen, Coevorden en Hoogeveen. We zijn er voor iedereen; van kinderen tot sporters, en van zwangere vrouwen tot senioren. "Had ik dit maar jaren eerder ontdekt" , is een veelgehoorde reactie op onze praktijk.

Chiropractie is geschikt voor mensen van alle leeftijden; van baby’s tot senioren. Veel mensen hebben al baat bij een behandeling van onze chiropractor. U hoeft geen topsporter te zijn om te profiteren van de voordelen van chiropractie. Chiropractie is een natuurlijke en veilige behandelmethode voor iedereen.

Ik heb een team van fijne collega's om mij heen verzameld. We werken met dezelfde passie om mensen gezond en pijnvrij te maken. Betrokkenheid, bekwaamheid en vitaliteit, daar staan wij voor!

Op June 22, 2021