ChiroBalance


Ommoordsehof 7 3056 JR Rotterdam
0102004155 Klik om te bellen

Over ChiroBalance

ChiroBalance is een praktijk voor chiropractie en gezondheid. Ons doel is om bij mensen meer balans in gezondheid te realiseren zodat we prettiger, functioneler en optimaler kunnen leven. ChiroBalance wilt u graag helpen bij het bereiken van dit doel.

Wij zijn Holistisch, vitalistisch en naturalistisch ingesteld en op die manier benaderen wij onze clienten. Een lichaam zonder stress is een gezond lichaam. Chiropractie helpt om de stress in de wervelkolom te corrigeren.

Chiropractie is een holistische en natuurlijk benadering van het lichaam. Samen met u zullen we werken aan het verbeteren van uw lichamelijke functies en gezondheid. Hierbij staat de functie van de wervelkolom centraal.

U zoekt een chiropractor in Rotterdam? Waarom zou u voor ons kiezen?
De reden dat wij ChiroBalance zijn begonnen is om een ervaring aan te bieden die gedreven is door onze motivatie en passie voor chiropractie. Door deze gedrevenheid zijn wij altijd op zoek naar innovatie binnen onze praktijk. Dit betekent dat er altijd een enthousiast team chiropractors voor u klaar staat die u helpt bij het verbeteren van uw gezondheid.

Onze visie en passie valt onze klanten gelukkig ook op. Daarom scoren wij een 9,2 op klanttevredenheid. In onze praktijk in Rotterdam staan onze chiropractors klaar om u van uw klachten af te helpen!

Foto's

ChiroBalance in het kort

Lid van De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Logo ChiroBalance

ChiroBalance

ChiroBalance


Ommoordsehof 7 3056 JR Rotterdam
0102004155 Klik om te bellen