Chiropractie Centraal


Johanna Westerdijkplein 55 2521 EN 's-Gravenhage
0850161710 Klik om te bellen

Over Chiropractie Centraal

Of u nu bekend bent met chiropractische zorg of het is uw eerste keer, u kan verwachten dat het eerste bezoek bij Chiropractie Centraal nieuw en verschillend is dan een bezoek aan een andere medische zorgverlener. Misschien zelf levensveranderend. U heeft geen verwijzing van een huisarts nodig om onmiddelijk geholpen te worden. Het kan zijn dat er een korte wachttijd is voor dat u de dokter kan zien maar de wachttijden zijn minimaal en meestal net lang genoeg om de vragenlijst in te vullen. Deze vragenlijst is er om de chiropractor een beter beeld te geven over uw algemene gezondheid en ziektegeschiedenis. Tijdens dit eerste bezoek zal de chiropractor uitleggen hoe gewrichtsproblemen ontstaan, hoe een chiropractishe behandeling gebruikt word om de problemen te verbeteren, en voordelen die chiropractische zorg heeft.

Onze chiropractoren zijn gespecialiseerd in rug- en nekproblemen maar kijken ook naar het gehele plaatje. Iedereen is welkom van jong tot oud (onze jongste client tot nu toe was maar 2 weken oud!).

Toen George, een van de mede-oprichters, 14 jaar was, viel hij van een 8 meter hoge waterval en voelde direct dat er iets in zijn achterrug niet goed zat. "Ik deed wat de meeste mensen doen en negeerde het tot het heel erg was. Ik moest al mijn sporten en zelfs school stoppen. Na een paar maanden alles te proberen wat ik kon bedenken en zeer gefrustreerd te zijn geworden over alle dingen die ik niet meer kon doen, stelde mijn vriend voor zijn chiropractor te bezoeken. Ik was enorm verbaasd over de resultaten en kreeg meteen mijn leven terug. Ik wist van toen af wat ik wilde worden, een chiropractor! Ik begrijp sinds dit voorval al te goed hoe het voelt wanneer je gezondheid je stopt om te doen waar je van houdt".

Foto's

chiropractie tijdens zwangerschap

Chiropractie Centraal in het kort

Lid van De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Ja

Lid van de Christelijke Chiropractie Associatie (CCA)

Ja

Lid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF)

Ja

Behandelingen

Activator techniek
Correctieve oefeningen
Wervelkolom correcties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Chiropractie Centraal


Johanna Westerdijkplein 55 2521 EN 's-Gravenhage
0850161710 Klik om te bellen