Chiropractie Geleen


Mauritslaan 30 6161 HW Geleen
046 410 5554 Klik om te bellen

Over Chiropractie Geleen

Oud of jong, bij Chiropractie Geleen | Leudal kan iedereen terecht. Vanaf de zwangerschap tot ver in je pensioen staan onze chiropractoren voor je klaar om te zorgen voor een optimale gezondheid.

Onze specialisten zorgen voor jou als zwangere en moeder, maar ook voor je baby of kind. Ieder kind wil toch gezond opgroeien en optimaal profiteren van zijn gezondheid. Wil je als sporter je prestaties verhogen en blessures voorkomen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Met een ruime ervaring in de sportchiropractie zorgen onze chiropractoren ervoor dat je maximaal kunt presteren zonder klachten en blessures.

Maar ook bij rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, artrose, ect staan wij voor je klaar. Een persoonlijke aanpak en ruim de tijd nemen voor onze patienten staan centraal binnen onze praktijk. 

Blijf dus niet lopen met klachten en maak een afspraak voor een vrijblijvende, gratis intake of het uitgebreide eerste consult! Zijn er nog vragen voor je een afspraak wil maken? Neem dan gerust contact op met een van onze assistentes!

Chiropractie Geleen in het kort

Lid van De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Ja

Behandelingen

Activator techniek
Correctieve oefeningen
Dry needling
Kinesiotaping
Triggerpoint therapie
Wervelkolom correcties

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Chiropractie Geleen


Mauritslaan 30 6161 HW Geleen
046 410 5554 Klik om te bellen