Chiropractie Kes Heerhugowaard


J Duikerweg 8 1703 DH Heerhugowaard
072 534 5737 Klik om te bellen

Over Chiropractie Kes Heerhugowaard

Praktijk voor Chiropractie en Fysiotherapie

Graag geven wij u een rondleiding in de praktijken van Chiropractie Kes. De intiatiefnemer van Chiropractie Kes is Wim Kes. Hij heeft al ruim 20 jaar een succesvolle praktijk Chiropractie in Volendam en ruim 17 jaar in Heerhugowaard. Sinds 2011 is er ook een praktijk voor Chiropractie Kes in Bovenkarspel. 

Onze ambitie is om topprestaties te leveren op het gebied van de gezondheidszorg. Dit door aan iedere patiënt zorg van hoge kwaliteit te geven teneinde zijn of haar specifieke gezondheidsklachten te genezen en daarbij de algehele gezondheid te verbeteren. Effectief gebeurt dit door medisch onderzoek, chiropractische correcties en uitleg te geven over de oorzaak van de klachten met daarbij praktische adviezen waarmee u thuis aan de slag kunt!  Chiropractie Kes bestaat uit een vriendelijk en klantgericht team dat chiropractische en fysiotherapeutische diensten biedt. U kunt er ook voor acupunctuur terecht. Wij benadrukken een gezellige sfeer, in een rustgevende omgeving, waarbinnen de professionaliteit van het team wordt gewaarborgd. Wij verkondigen zowel de preventieve als de curatieve (genezende) werking van chiropractie voor de rug, nek en andere gewrichten alsook de hele gezondheid.

De meeste klachten die een chiropractor behandelt, betreffen rug, schouders en nek. Ook hoofdpijn, migraine, aangezichtspijn en tintelingen of gevoelloosheid in armen of benen komen veel voor. Pijn en stijfheid door bijvoorbeeld artrose (slijtage) kunnen doorgaans sterk verminderen met een chiropractische behandeling.

Ook vrouwen met lage rugpijn tijdens de zwangerschap of menstruatie kunnen baat hebben bij chiropractische begeleiding. Tevens kunnen huilbaby’s in veel gevallen met succes behandeld worden.

Vaak geeft chiropractie resultaten waar andere methoden geen verlichting brengen. Klachten buiten de wervelkolom kunnen eveneens behandeld worden: spierklachten en gewrichtspijnen, bijvoorbeeld van de ellebogen (tennisarm), knieën, enkels en voeten. Zelfs kan bij artritis pijnverlichting en functieverbetering van de gewrichten bereikt worden met behulp van een chiropractische behandeling.

Heeft u na het lezen van de informatie op de website nog vragen of opmerkingen, dan vernemen wij die graag!

Website: www.chiropractiekes.nl en www.gezondheidscentrumplato.nl

J. Duikerweg 8
1703 DH Heerhugowaard
Tel: 072 5345737

Foto's

Chiropractie Kes Heerhugowaard

Lid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF)

Ja

Certificeringen

Opleidingen van Wim Kes: Doctor of Chiropractic Master of Science in Chiropractic Bachelor of Science (Honours) in Human Sciences (Chiropractic) Bachelor of Science Fysiotherapie Bachelor of Science Lichamelijke Opvoeding Cer

Wim Kes, Chiropractor, Fysiotherapeut, Leraar Lichamelijke Opvoeding

Onze locatie

Chiropractie Kes Heerhugowaard


J Duikerweg 8 1703 DH Heerhugowaard
072 534 5737 Klik om te bellen