Chiropractie4Life


Kalverstraat 182 7311 SM Apeldoorn
055-3561442 Klik om te bellen

Over Chiropractie4Life

Wat is Chiropractie4Life?

Chiropractie4Life is een praktijk dat chiropractische zorg aanbied voor de inwoners van Apeldoorn en omstreken. Het doel van onze zorg is door middel van het verbeteren van het functioneren van de wervelkolom en het zenuwstelsel bij te dragen aan herstel en optimale prestatie van onze cliënten. Chiropractie4life is 15 jaar geleden opgericht door Geert de Vries. Wij kunnen jou vast goed helpen als je last hebt van onder andere nek,- schouder-, of arm klachten, (boven-) rugklachten, hernia, hoofdpijn en migraine. Alle organen en cellen in je lichaam werken samen, dit wordt geregeld door je zenuwstelsel. Als je wervelkolom door een verkeerde houding, een plotselinge beweging, een val of een ongeluk in een verkeerde positie komt te staan, verstoort dit het functioneren van je zenuwstelsel. Dit kan grote gevolgen hebben op alle facetten van jouw leven. Bij Chiropractie4life zijn we gespecialiseerd om, met behulp van de modernste technieken, deze problemen op te sporen en te corrigeren. Wees gerust, onze chiropractoren zijn goed opgeleid en laten zich jaarlijks bijscholen, je bent dus in goede handen!

Waarvoor kan je bij Chiropractie4life terecht?

Bij Chiropractie4life brengen we eerst je klachten goed in beeld tijdens een intakegesprek, waarna we de oorzaak van jouw klachten proberen op te sporen met behulp van een grondig lichamelijk onderzoek en een aantal scans waaronder een digitale houdingsanalyse, zenuwfunctiescan en, indien nodig, röntgenbeelden van de wervelkolom. Vervolgens wordt een behandelplan opgezet. Bij jouw volgende bezoek vertellen we je wat er te gebeuren staat en hoe wij te werk gaan. Zo weet je precies waar je aan begint. Wij luisteren naar onze klanten en staan met onze kennis en medewerkers klaar om jou te helpen snel en goed te herstellen.

Waarom kiezen voor Chiropractie4life?

Chiropractie4life biedt kwalitatieve chiropractische zorg met de modernste diagnostische technieken. Wil je een oplossing voor een chronisch probleem? Wil je jouw houding verbeteren? Zoek je naar een manier om beter te presteren op werk of tijdens het sporten? Of wil je jouw huidige gezondheid verbeteren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Chiropractie Apeldoorn is geschikt voor jong en oud. Vandaar dat we voor jou, maar ook voor je gezin klaar staan om te helpen. Wil je een afspraak maken? Bel 055-3561442. Heb je nog vragen? Kijk dan even op onze website: https://www.chiropractie4life.nl.

Chiropractie4Life in het kort

Lid van de Christelijke Chiropractie Associatie (CCA)

Ja

Lid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF)

Ja

Behandelingen

Correctieve oefeningen
Wervelkolom correcties

Onze locatie

Chiropractie4Life


Kalverstraat 182 7311 SM Apeldoorn
055-3561442 Klik om te bellen