Chiropro


Edith Piafstraat 110c 6663 MA Lent
024 737 0324 Klik om te bellen

Over Chiropro

Bij Chiropro brengen we mensen weer gezond in beweging. Wij staan voor zorg zoals wij zelf behandeld zouden willen worden! Wij bieden u daarom unieke zorg met een professioneel maar tegelijkertijd ook persoonlijk karakter.

Een chiropractor is expert op het gebied van rug-, nek-, hoofdpijn- en herniaklachten, maar u kunt bij de chiropractor terecht met een grote verscheidenheid aan klachten die gerelateerd zijn aan uw bewegingsstelsel dat bestaat uit spieren, gewrichten en zenuwen. Onze chiropractoren zijn daarnaast gespecialiseerd in sportblessures en klachten bij moeder en kind.

Veel mensen hebben al een of meerdere keren te horen gekregen dat ze maar met hun klachten moeten leren leven. Vaak is er echter binnen dit scenario nog veel vooruitgang te boeken, zelfs als eerdere therapieën geen uitkomst hebben gegeven.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Twijfelt u of chiropractie de juiste oplossing voor u is? U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis en geheel vrijblijvende analyse van uw bewegingsstelsel. U komt dan snel te weten of chiropractie iets voor u kan betekenen.

Foto's

Chiropro, Annique Holleman

Chiropro in het kort

Lid van De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Ja

Behandelingen

Activator techniek
Correctieve oefeningen
Dry needling
Kinesiotaping
Triggerpoint therapie
Wervelkolom correcties

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Chiropro


Edith Piafstraat 110c 6663 MA Lent
024 737 0324 Klik om te bellen