Lighthouse Health


Pretoriusstraat 55HS 1092 GA Amsterdam
06 40708905 Klik om te bellen

Over Lighthouse Health

Specialist voor atleten, optimale prestatie en expressie! Als professionals in de gezondheidszorg zijn we toegewijd onze cliënten te ondersteunen in hun levenslange streven naar gezondheid, fitheid en welzijn. 

Om u de snelste en meest effectieve zorg te kunnen bieden, werken de Chiropractoren vanuit een teambenadering samen met fysiotherapeuten en personal trainers, wat ons uniek maakt in ons vakgebied. Onze eerste prioriteit is u de best mogelijke service te bieden door de beste experts in elke discipline. Na het bereiken van stabiliteit door Chiropractische adjustments helpt onze fysiotherapeut bij het beoordelen van de weke delen en het aanpakken van probleemgebieden in spieren en bindweefsel. Als u sterk genoeg bent en interesse hebt, kunt u een persoonlijk begeleidings- en oefeningsprogramma krijgen, zodat u gezond en sterk kunt blijven. Vitaliteit ligt binnen handbereik!

Wij hanteren drie fases naar herstel en wellness. Onze Chiropractoren bepalen welke fase voor u het meest geschikt is op basis van de onderzoeken en resultaten van uw eerste consult. Ons doel is al onze cliënten het punt van wellness te laten bereiken waar zij het leven zo optimaal mogelijk kunnen ervaren in volle gezondheid.

Lighthouse Health in het kort

Lid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF)

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Lighthouse Health


Pretoriusstraat 55HS 1092 GA Amsterdam
06 40708905 Klik om te bellen