Natuurlijk Chiropractie


Burgemeester van Baarstraat 17 1131 WR Volendam
0299-320455 Klik om te bellen

Over Natuurlijk Chiropractie

Ons bedrijf specialiseert zich in het optimaliseren van lichaam en geest. Beide hebben een impact op elkaar. Vanuit de chiropractie optimaliseren we de functie van de wervelkolom. Het zenuwstelsel kan hierdoor op zijn best functioneren, en alle weefsels in het lichaam worden hierdoor beter aangestuurd. Dit zorgt ervoor dat het lichaam weer de mogelijkheid krijgt om te herstellen van binnenuit, optimaal te presteren en aan te passen. En dit allemaal zonder het gebruik van medicaties of operaties.

De geest optimaliseren we via hypnotherapie. Inzichten via coaching en via werken met het onderbewustzijn, of met je hogere zelf, brengt je zoveel rust. Rust die heel veel klanten al hebben mogen ervaren. De impact van deze rust op lichamelijke klachten zorgt ervoor dat deze combi een hele mooie combinatie is.

Is er sprake van een zeer chronische klacht, dan kunnen we ook werken met een op maat gemaakt half jaarsplan waarbij chiropractie en hypnotherapie gecombineerd kunnen worden om zo te zorgen dat deze klacht vanuit verschilllende zienswijzes aangepakt kan worden. En het fijne is dat de chiropractor en de hypnotherapeut dezelfde persoon zijn. Hoe fijn is het als je 1 therapeut hebt die jouw door en door kent en je op deze verschillende vlakken kunt begeleiden.

Verder beschikken wij over een iDXA botscan waarbij we beeldmateriaal creeren met als resultaat ZIEN = WETEN.

Met onze workshops en cursussen over mindset en het effect op het lichaam van hiervan gaan we nog een stapje verder om zo op een holistische manier het lichaam nog meer te versterken.

Meer dan 22 jaar ervaring in het vak als chiropractor en hypnotherapeut zorgt ervoor dat we de meeste klachten wel hebben gezien. Ons werk is onze passie en wij denken graag met u mee! Het gevolg is een sterker en weerbaarder lichaam waarbij alle mogelijkheden open liggen in het leven. Wees dus van harte welkom bij ons in de praktijk.

Niet helemaal sure of dit voor jouw is? Wip dan eens binnen op ons gratis inloopspreekuur iedere dinsdag van 5 tot half 6.

Voor onze maatschappij geldt dan: Waar is er plek voor ruzie als men blij en dankbaar kan zijn. En waar is er plek voor ziektes als het lichaam goed functioneert....!

Foto's

iDXA scan om te zien wat er daadwerkelijk structureel speelt in de wervelkolom

Natuurlijk Chiropractie in het kort

Lid van De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Ja

Behandelingen

Activator techniek
Correctieve oefeningen
Wervelkolom correcties

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Natuurlijk Chiropractie


Burgemeester van Baarstraat 17 1131 WR Volendam
0299-320455 Klik om te bellen