Natuurlijk Chiropractie


burgemeester van baarstraat 17 1131 WR Volendam
0299 320 455 Klik om te bellen

Meer dan 24 jaar ervaring
Energetisch sterk met holistische visie
Geen wachtlijst

Over Natuurlijk Chiropractie

Wij zijn een familie georienteerde Chiropractie Praktijk welke zich bezig houdt met het verminderen van rugklachten en uistralingsklachten in benen en armen, maar bovenal een lange termijns oplossing aanbied voor terugkerende rugklachten en gezondheidsproblemen. Wij hebben een holistische visie waarbij het lichaam gezien wordt als 1 geheel.

Sinds 2002 zijn wij werkzaam. Eerst als Praktijk Chiropractie Volendam. Sinds 2019 is na een grondige verbouwing ook de naam aangepast naar onze visie op gebied van gezondheid. Natuurlijk Chiropractie is het sindsdien. Wij hebben een heerlijk huiskamer gevoel waarin een goede energie en frequentie erg belangrijk is naar onze mening.

Onze services:

  • iDXA/DEXA scan voor wervelkolom beeld om te zorgen voor de beste prognose en veiligheid van behandelingen.
  • Lezingen over wat chiropractie is, hoe wij klachten verminderen, wat zijn de oorzaken van rugklachten, en hoe kunnen we zo snel mogelijk een goed en langdurig herstel creeren.
  • Gratis inloopspreekuur iedere dinsdag van 5 uur tot half 6.
  • Hypnotherapie
  • Cursussen online en live
  • Workshops
  • ledenplatform

Onze specialisatie is het behandelen van baby's en kinderen, maar wij behandelen uiteraard alle leeftijden. Nancy is ook sterk in het energetische deel.

Onze praktijk bestaat al vanaf 2002 en hebben bijna iedere klacht al wel voorbij zien komen. Heb je vragen over jouw klacht en of we je daarbij kunnen helpen, bel ons dan op 0299-320455 of loop eens binnen op ons gratis inloopspreekuur op dinsdag van 5 tot half 6.

Foto's

Natuurlijk Chiropractie in het kort

Lid van De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Natuurlijk Chiropractie


burgemeester van baarstraat 17 1131 WR Volendam
0299 320 455 Klik om te bellen