Rug Nek Zorg Kliniek


Johan de Wittlaan 254 6828 WS Arnhem
0263708431 Klik om te bellen

Over Rug Nek Zorg Kliniek

Hoofdpijn? Nekpijn? Rugpijn?

De RugNekZorgKliniek van de Amerikaanse Dr. Joe Cerosimo (Dr. Joe) is een prachtige nieuwe praktijk ( 2012-2013) voor chiropractie in Arnhem, speciaal ontworpen voor uw welzijn. Dr. Joe vertelt: “Ik ben afgestudeerd chiropractor aan de Life University School of Chiropractic in Atlanta, Georgia en ben vanuit New York naar Nederland gekomen. Ik kwam met chiropractie in aanraking nadat ik als brandweerman in Washington gewond ben geraakt en ik ben er trots op leden van de New Yorkse politie- en brandweerkorpsen succesvol te hebben behandeld. Het woord chiropractie komt uit het Grieks en betekent letterlijk “handwerk” en voor mijn patiënten verlicht chiropractische behandeling de vaak pijnlijke gevolgen van blokkades.

Openingstijden:
Maandag - Donderdag van 10.00 tot 20.30 uur
Vrijdag 10.00 tot 16.00

Wilt u buiten deze tijden ( dinsdag/ woensdag / zaterdag ) een afspraak maken, dan kan dat uitsluitend na telefonisch overleg met RugNekZorg Kliniek

Prijzen:
Eerste Intake gesprek inclusief aansluitende consult t.w.v. € 75,- geheel gratis.

Vervolg consult €55,-

Vergoedingen
Bijna alle ziektekostenverzekeraars hebben chiropractie in hun aanvullende pakket opgenomen. Voorwaarde is wel dat uw chiropractor aangesloten moeten zijn bij een beroepsvereniging, zoals de DCF en dat hij/zij ingeschreven staat bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN)

De behandeling door Dr. Joe is zéér voorzichtig, zonder ‘kraken’ en u kunt uw kleding aanhouden!

Foto's

Rug Nek Zorg Kliniek in het kort

Lid van de Dutch Chiropractic Federation (DCF)

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Onze locatie

Rug Nek Zorg Kliniek


Johan de Wittlaan 254 6828 WS Arnhem
0263708431 Klik om te bellen