Rugcentrum Parkstad


Bautscherweg 18 6416 GG Heerlen
0452031013 Klik om te bellen

Over Rugcentrum Parkstad

Rugcentrum Parkstad is de expert op het gebied van rugklachten. Rugklachten zijn gecompliceerd en ontstaan vaak door verschillende oorzaken.

Onze fysiotherapeuten en chiropractoren werken nauw samen, waardoor uw klachten vanuit verschillende invalshoeken worden onderzocht en behandeld. Deze onderscheidende methode bevordert de effectiviteit en de snelheid van uw herstel.

Wij vinden het belangrijk dat onze cliënten het gevoel hebben dat ze ‘gehoord’ worden en dat ze centraal staan in de behandeling. Dat laten we al zien bij de eerste intake. Door, naast een bewegingsonderzoek, goed te luisteren kunnen we grotendeels de oorzaak van uw klachten achterhalen. Vervolgens maken we een plan van aanpak dat we met u overleggen. Zo weet u precies wat er aan de hand is, welke behandeling nodig is, hoe lang deze duurt en welk resultaat u kunt verwachten. 

Onze behandelingen zijn persoonlijk en intensief. Bij ons krijgt u 1 op 1 begeleiding, zowel tijdens uw behandeling als tijdens een eventueel nazorgtraject. Wij maken gebruik van wereldwijd erkende technieken en gebruiken geavanceerde apparatuur om de oorzaak van uw klacht te vinden. Met onze behandelingen bent u niet geholpen voor de komende weken of maanden. Wij geven u ook adviezen mee, waarmee u zelf ook preventief kunt handelen om toekomstige klachten te voorkomen.

Onze specialisten staan dicht bij de cliënt. Wij staan erom bekend dat cliënten zich bij ons op hun gemak voelen. Daar zijn we best trots op.

Rugcentrum Parkstad in het kort

Lid van De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Ja

Behandelingen

Activator techniek
Correctieve oefeningen
Dry needling
Kinesiotaping
Shockwave therapie
Triggerpoint therapie
Wervelkolom correcties

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Rugcentrum Parkstad


Bautscherweg 18 6416 GG Heerlen
0452031013 Klik om te bellen