Ruggensteun Valkenswaard


Eindhovenseweg 201 5552 AC Valkenswaard
040 2013553 Klik om te bellen

Over Ruggensteun Valkenswaard

Het zenuwstelsel is het belangrijkste aansturingsorgaan in uw lichaam. Het regelt o.a. het zelfherstellende vermogen Ons lichaam is namelijk zelfhelend. Chiropractoren zijn gespecialiseerd om uw zenuwstelsel optimaal te laten functioneren.

Een druk of beknelling van de zenuwen (BLOKKADE) kan zorgen voor storingen in spieren, bloedvaten, gewrichten en organen. Deze blokkades hebben een fysische, chemisch of emotionele oorzaak. Vaak bent u zich niet bewust van deze blokkades.

De methode die uw chiropractor gebruikt is een specifieke, pijnloze druk op de wervels (of andere gewrichten) om zo het zenuwstelsel te beïnvloeden. Meestal gebeurt dit met de handen en noemen we een CORRECTIE. Met de nieuwste techniek in onze moderne praktijk kan dit ook digitaal computer gestuurd met de Ultraline Adjuster (als eerste in Nederland).

Er wordt dus geen gebruik gemaakt van medicijnen of operaties.

Een correctie en een goed functionerend zenuwstelsel heeft een algemeen positief effect op heel uw welzijn en is dus van essentieel belang voor uw gezondheid.

Om de kans op terugval te verminderen is daarom regelmatig preventief onderhoud en controle aangewezen. Beter voorkomen dan genezen.

Ruggensteun Valkenswaard in het kort

Lid van De Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA)

Ja

's avonds geopend

Ja

Onze locatie

Ruggensteun Valkenswaard


Eindhovenseweg 201 5552 AC Valkenswaard
040 2013553 Klik om te bellen