Terug

Chiropractor in combinatie met cesartherapie?

Patricia

Hallo,

 

Ik heb heel veel last van mijn been. Volgens Cesar is het geen hernia (ook gehad) maar isias. Nu wil ik graag met Cesar blijven doorgaan, omdat ik er ook meer goede advies krijg en ook punten te horen krijg die ik nog nooit heb gehoord. Terwijl ik al zoveel fysio heb gehad. Maar ook hoor ik veel goede reacties over de chiropractor. Is dit verkeerd in combie met cesartherapie? Dat ik therapie moet is niet erg, maar die pijn en dat thuis zitten.

 

M.V.G

 

Patricia


2 Antwoorden

Antwoord van Chiropraxi Coevorden

Natuurlijk valt er goed samen te werken met de Cesar therepie. Het kan heel erg belangrijk zijn om de houding te verbeteren en daardoor latere klachten te voorkomen.

succes! 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

We sturen regelmatig als chiropractor mensen naar een cesartherapeut. 

Vele klachten ontstaan door een verkeerde beweging of houding. Wanneer we inderdaad iemand in onze praktijk behandelen die een verkeerde houding heeft, zullen we die altijd naar de cesartherapeut sturen of ook naar een podoloog. Het is immers zinloos "behandelen" als de oorzaak (uw houding) niet wordt aangepakt. We raden u aan een chiropractor te vinden bij u in de buurt die aangesloten is bij de NCA. Controleer is ons advies op de site van NCA welke chiropractor bij u in de buurt aangesloten is bij deze associatie.. mvrgr Rugcentrum Bergentheim gem Hardenberg