Terug

Doofheid en vermoeidheid in linkerbeen is dat blivend na een hersenbloeding?

meine bosma.

ik heb in Jan. 2011 een lichte hersenbloeding gehad, en sinds dien klachten van doofheid en vermoeidheid, met staan en lopen, is deze vermoeidheid en doof gevoel blijvend, zoals mijn neuroloog beweerd, zijn het rest verschijnselen van de opgelopen hersenbloeding.


3 Antwoorden

Antwoord van Chiropraxi Kampen

Goedemiddag, 

allereerst zou ik willen weten waar de doofheid zit. Wat de vermoeidheid aangaat, uw lichaam heeft natuurlijk wel het een en ander te verwerken en daar kan een grote deel van de vermoeidheid vandaan komen. Maar voordat we uitsluitsel geven, zouden we eerst een gedegen onderzoek moeten plegen. Het is zeker de moeite waard om ernaar te kijken, door de jaren heen heb ik al heel veel mensen gezien die met hun klachten "moesten leren leven", terwijl ze na chiropractische zorg heel goed zijn opgeknapt. Neem kontact op met een chiropractor van een van de erkende vakverenigingen  ( DCF,CCA,NCA )  en ik wens u veel succes!

 

hartelijke groet, 

team Chiropractie Emmen,Coevorden en Kampen 


Antwoord van meine bosma.

De doofheid en de vemoeidheid zit in het hele linker been. 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Wat uw neuroloog beweerd dat zou kunnen. We gaan er vanuit dat uw neuroloog oorzaak van dat ongemak ook verder onderzocht heeft. Zou een chiropractor er iets mee kunnen? U zou kunnen kijken op de site van Chiropractie voor een geregistreerde chiropractor dicht bij u in de buurt.