Terug

Ernstige nek, bovenrug en onderrugklachten. Chiropractor de oplossing?

b

Goedendag,

 

Al enkele jaren heb ik last van de spieren in mijn nek en bovenrug en dit is de laatste tijd alleen maar erger geworden. Om de paar weken heb ik soms ernstige pijn in de spieren bij mijn nek (rechterkant) die doorgaat tot mn borst, rug en onderrug. Het voelt alsof iemand met een mes in de spieren steekt en deze heel stak aantrekt. Op sommige dagen is de pijn zo erg dat ik niet bepaalde bewegingen kan maken met mijn hoofd of arm. Op 'normale' dagen voelen mn spieren (vooral nek) aan alsof ze in de knoop zitten en moet ik ze soms 'los knakken' om de druk te verlichten.

 

Ik ben al naar de huisarts geweest en een echo laten maken, er werd een opgezette lymfeklier ontdekt bij mijn nek (rechterkant) maar voor de rest niks bijzonders volgens hem.

 

Door een kennis werd mij een chiropractor aangeraden. Ik heb geen ervaring met een chiropractor, masseur, fysio of iets in die richting en ik heb afgezien van een paar google searches niet echt een goed beeld wat een chiropractor precies is. Zou een bezoek aan een chiropractor deze problemen kunnen oplossen? Ik heb gekeken voor de prijzen en deze vind ik toch vrij vors (voor een student). Maar als dit mijn problemen op lost vind ik dat het wel waard want ik heb het gevoel dat het alleen maar erger wordt.

 

Met vriendelijke groet,

B

 

 


1 Antwoord

Antwoord van Natuurlijk Chiropractie

 

Beste B, wij krijgen niet automatisch bericht als er een vraag wordt gesteld. Mocht je vragen hebben dan kun je beter een praktijk direct mailen. Je omschrijving klinkt alsof er aardig want aan de hand is op wervelkolom en spieren gebied.  Echter moet je weten welke van de 2 de oorzaak is.  Heel veel chiropractie praktijken hebben tegenwoordig gratis inloopspreekuur waar ze heel kort een check soms doen van de wervelkolom en waar je kort je vraag neer kan leggen.  Dit is ideal voor jou als student.  Ik zou dus de praktijken in je omgeving even googlen en kijken wie er een gratis inloopspreekuur heeft. Wij hebben deze maand bijv. De hele maand gratis eerste consult (volledige intake, onderzoek en uitleg). Het is de moeite waard dus even om te googlen om je vraag 'live'  beantwoordt te krijgen.  Succes. 

 

 

 Nancy schilder