Terug

Hoe kom ik van mijn stekende pijn in mijn onderrug af?

Greet van Dijk

Hoi,

 

Wat nu nog te doen? 

2 Jaar geleden begon bij mij een behoorlijke stekende pijn links onderin de rug. Kreeg ook last van li-heup en been.  Ik heb vanalles geprobeerd maar niets helpt en ik kan niet functioneren zonder pijnstillers.

Heb vanuit mijn werk ook een traject van 12 weken gevolgd in Beatrixoord. Pijnrevalidatie.  Dit was 2 x per week.

Ja, mijn conditie verbeterde. Maar de pijn is niet weg. Nu loop ik elke dag ongeveer een 3 kwartier. Soms is het erg moeilijk thuiskomen omdat ik veel pijn in mijn rug krijg en ook mijn kuit en voet. Alle pijn zit aan de li-kant.

Wat nu?

 

Greet

 


1 Antwoord

Antwoord van Chiropractie Almere


Beste Greet,      Jouw klachten komen mij bekend voor en ik denk dat de chiropractor voor jou de beste oplossing is!   De meeste mensen die een chiropractor bezoeken hebben al andere geneeswijzen geprobeerd en daarmee niet het gewenste resultaat bemerkt.   De chiropractor is dan toch vaak de enige die een goed resultaat geeft en dit komt echt regelmatig voor!   Als je in de buurt woont, neem gerust contact op. Zo niet, dan is er vast wel een chiropractor in de buurt te vinden.   Ik wens je heel veel succes met het herstel!   Vriendelijke groet,   Jeroen van Beers MSc Chiropractie Almere