Terug

Insulten door beklemming mogelijk?

Rosita

Ik heb last van chronische overbelasting omdat ik vanaf heel klein in een rolstoel zit en een zeer actief leven leidt. Mijn armen nemen al het werk van mijn benen over. Ik maak met mijn armen transfers en til regelmatig mijn rolstoel in en uit de auto (soms 8-10 keer per dag). Ik heb vaak pijn in mijn armen, schouders en nek. Mijn bovenste nekwervels zitten vast, dat heeft mijn fyiotherapeut vastgesteld. Ook heb ik, zeker het afgelopen jaar, veel te lijden gehad onder stress. Dit heeft de klachten behoorlijk verergerd. Ik heb vaak wanneer ik ga slapen, heel veel pijn, kan moeilijk een positie vinden om te liggen en wordt dan wakker met een doof gevoel in mijn schouders dat doorloopt naar mijn armen, handen en vingers. Vaak heb ik hierbij ook tintelingen.

 

Nu twee weken geleden gebeurde dit weer, maar waren de klachten zodanig dat ik een uitval van mijn arm kreeg. Dit gaf een eng gevoel. Wanneer ik met mijn andere hand mijn verdoorfde arm aanraakte voelde ik hem wel, maar niet van binnenuit. Ik kon hem niet bewegen. Ik had daarna veel pijn in mijn arm net onder mijn schouder en op de plek waar de nek overgaat in de schouder. Daar heb ik slijtage (artrose). Doordat de functie van mijn rechterarm wegviel werd ik uit mijn evenwicht geduwd. Ik verloor hierbij niet mijn bewustzijn. Ik heb een aantal aanvallen achter elkaar gehad, alleen in de rechterarm. Na elke aanval kon ik alles weer bewegen als voorheen. Kan dit technisch gezien verzoorzaakt zijn door beknelling? Kan een beknelling van de zenuwen zodanig zijn, dat je een insult kan krijgen, door bijvoorbeeld een zuurstoftransport blokkade?

 

 Ik heb geen aanvallen meer gehad, alleen veel meer pijn in mijn hoofd, armen, nek en schouders dan voorheen. Ik voel vaak pijnscheuten opkomen op verschillende plekken. Ik heb veel pijn met bewegen.

 


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Lijkt me inderdaad iets voor de chiropractor om naar te kijken   

Bekijk http://www.nca.nl/klachten/ 

op de site vindt u verder de dichtsbijzinde chiropractor in uw buurt. http://nca.nl/vind-een-chiropractor/

mvgr rugcentrum chiropractie bergentheim