Terug

Kan chiropracter mij helpen bij rsi/rugklachten?

Daniela

Ik heb al een aantal maanden vage klachten in beide armen. Volgens de huisarts is het overbelasting of een vorm van RSI. Dit werd ook door de fysio bevestigd. Echter gaven zij ook aan dat het vanuit de rug zou kunnen komen. Ik heb idd al geruime tijd last van een stijve bovenrug en schouders en kan ook precies de pijnpunten aan geven. Kan een chiropractor mij helpen bij deze klachten?


2 Antwoorden

Antwoord van Atlas Chiropractie, Enschede

Beste Daniela, vervelend RSI klachten. Deze kunnen je dagelijks leven sterk beïnvloeden. Heel vaak zie je dat problemen in de bovenrug en nek de zenuwen naar de schouders en arm irriteren, waardoor je klachten krijgt.

 

Als chiropractor behandel ik dagelijks mensen in de praktijk met RSI klachten. En gelukkig reageren de meeste patiënten heel goed op een chiropractische behandeling.

 

Ik zou je dan ook willen adviseren om een afspraak te maken bij een NCA chiropractor bij je in de buurt. Na een eerste consult (vraaggesprek en uitgebreid lichamelijk onderzoek) kan de chiropractor  duidelkheid geven over je klachten en wat  je van chiropractie kunt verwachten. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Marieke Zegelaar, DC

chiropractor

Atlas Kliniek voor Chiropractis

Enschede

www.kliniekatlas.nl

T 053-4366868 


Antwoord van chiropractie Ommen


Hallo Daniela,   Wat is uw  woonplaats want wij hebben 3 praktijken in Enschede, Oldenzaal en Ommen. Uw RSI klachten kunnen voortkomen uit de nek of lokale overbelastingen van de spieren en pezen.   Hiervoor gebruiken wij naast chiropractie ook lasertherapie voor een spoedig herstel.   Het is mogelijk om eerst een afspraak te maken voor een gratis intake.     Met vriendelijke groet,     Dr. E.J. Boelhouwer Chiropractie Twente 053-4308287 sms:06-12245069