Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Terug

Kan een chiropractor iets met oorontstekingen?

marijke

04-02-2011 | 21:26

mijn zoon heeft diverse malen oorontstekingen gehad. ook al 2x buisjes, diverse antibiotica''s en oordruppels achter de rug. in ziekenhuis blijven ze druppels en drankjes voor schrijven , maar zeggen verder niets te kunnen, kan een chiropractor hier iets mee? heb namelijk horen zeggen dat het misschien ook wel uit de nek vandaan kan komen is dat waar?


  

2 Antwoorden

Antwoord van
24-02-2011 | 10:34

Marijke, 

Of de oorontstekingen komt door een blokkade in de nek, kan het beste bij de chiropractor zelf onderzocht worden. http://nca.nl/vind-een-chiropractor/ kunt u kijken waar de dichtsbijzijnde chiropractor bij u in de buurt te vinden is.

mvrgr Rugcentrum Chiropractie Bergentheim


Antwoord van Chiropractie Kampen
11-03-2011 | 13:50

Oorontstekingen kunnen voorkomen en behandeld worden door chiropractische behandelingen. Bij kinderen zowel als bij volwassenen. Naast de nekblokkades , zijn er ook schedelblokkades die een oorzaak kunnen vormen voor dit probleem. Het beste is een chiropractor te raadplegen die aangesloten is bij 1 van de volgende associaties CCA,NCA en de DCF. Veel sterkte met uw zoon, oorontstekingen  zijn heel vervelend en vaak erg pijnlijk.

Een groet uit Emmen/Coevorden/Stadskanaal en Kampen