Terug

Kan een chiropractor iets met oorontstekingen?

marijke

mijn zoon heeft diverse malen oorontstekingen gehad. ook al 2x buisjes, diverse antibiotica''s en oordruppels achter de rug. in ziekenhuis blijven ze druppels en drankjes voor schrijven , maar zeggen verder niets te kunnen, kan een chiropractor hier iets mee? heb namelijk horen zeggen dat het misschien ook wel uit de nek vandaan kan komen is dat waar?


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Marijke, 

Of de oorontstekingen komt door een blokkade in de nek, kan het beste bij de chiropractor zelf onderzocht worden. http://nca.nl/vind-een-chiropractor/ kunt u kijken waar de dichtsbijzijnde chiropractor bij u in de buurt te vinden is.

mvrgr Rugcentrum Chiropractie Bergentheim


Antwoord van Chiropraxi Kampen

Oorontstekingen kunnen voorkomen en behandeld worden door chiropractische behandelingen. Bij kinderen zowel als bij volwassenen. Naast de nekblokkades , zijn er ook schedelblokkades die een oorzaak kunnen vormen voor dit probleem. Het beste is een chiropractor te raadplegen die aangesloten is bij 1 van de volgende associaties CCA,NCA en de DCF. Veel sterkte met uw zoon, oorontstekingen  zijn heel vervelend en vaak erg pijnlijk.

Een groet uit Emmen/Coevorden/Stadskanaal en Kampen