Terug

Kan een chriopracticus steeds terugkerende pijn in benen, nek en schouders en veel hoofdpijn behandelen?

Louise de Jager

Hallo,

 

In 2001 ben ik gevallen op een helling. Ik heb 2 jaar slecht / nauwelijks kunnen lopen (men had mij de diagnose "dystrofie" opgeplakt) totdat ik bij een Venezolaanse therapeute terecht kwam. Zij ontdekte dat mijn pezen in mijn been van de plek waren geschoten en heeft mij weer letterlijk op de been geholpen. Helaas is zij nu voor onbepaalde tijd in Venezuela. Daarom de volgende vraag in mijn zoektocht naar andere hulp: ik heb de laatste maanden steeds hoofdpijn, pijn in mijn nek en vooral rechterschouder en schouderblad. Verder trekt de pijn door mijn rug in en soms doet mijn rechterarm ook helemaal zeer. Ook zitten de pezen in mijn been weer verkeerd, waardoor het voelt alsof er vanuit mijn lies een touw strakgespannen wordt over mijn heup. Kan ik met deze klachten bij een chiropracticus terecht?

 

Alvast bedankt,

 

Louise


2 Antwoorden

Antwoord van Chiropraxi

Zeker kunt u bij een chiropractor terecht. Belangrijk lijkt me in dit geval dat u iemand neemt die ook heel bedreven is in sportblessures. U kunt bij ons terecht in Emmen, Coevorden en Kampen. Op alle drie de locaties zijn chiropractoren aan het werk die goed zijn in blessures, naast de andere klachten , zoals hoodpijn, nekpijn en rugpijn.

Sterkte!

Met vriendelijk groet

Team Chiropractie Emmen, Coevorden en Kampen


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Louise,

Of een chiropractor er iets mee kan moet uiteraard bekeken worden. Het zijn wel klachten die een chiropractor doorgaans met succes weet te behandelen. Wij zitten in de omgeving van Hardenberg. 

*Aanrader is om de site van de NCA (nederlandse chiropractoren associatie)  te raadplegen en daar te zoeken naar de dichtbijzijnde chiropractor bij u in de buurt. Het is namelijk zinloos  vele kilometers af te leggen als er een chiropractor bij u in de buurt te vinden is. We wensen sterkte en hopen dat u cia een chiropractor helemaal of een heel eind van uw klachten afkomt!

Het Rugcentrum Bergentheim

*Waarom de NCA? Deze laat slechts chiropractoren toe tot haar associatie die voldoen aan de door de SCN is stichting chiropractie Nederland gecontroleerde kwaliteitseisen 

Aangesloten zijn bij de NCA betekent dus dat men aan de internationaal en nationaal gestelde kwaliteitsvereisten voldoet. Ons advies: Controleer dus of uw chiropractor aangesloten is bij deze organisatie