Terug

Kan een hernia l4l5 worden verholpen of verlicht door een chiropractor?

h keymis

Hallo,

 

Zou het goed zijn als je hernia heb om met chiropractie te beginnen?


4 Antwoorden

Antwoord van Atlas Chiropractie, Enschede

Geachte heer/mevrouw Keymis,

 

Hartelijk dank voor uw vraag. In mijn kliniek voor chiropractie behandel ik dagelijks mensen met hernia klachten. Gelukkig reageren de meeste patienten heel goed op de behandelingen chiropractie.

 

Het lijkt mij dan ook verstandig om een afspraak te maken bij een NCA chiropractor bij u in de buurt. Na een uitgebreid vraaggesprek en lichamelijk onderzoek kan de chiropractor beoordelen of chiropractie ook uw klachten kan verbeteren of misschien zelfs helemaal kan oplossen.

 

Voor meer informatie over chiropractie en de adressen van alle NCA chiropractoren kunt u vinden op de website van de Nederlandse Chiropractoren Associatie, www.chiropractie.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marieke Zegelaar, DC

chiropractor

 

Atlas Kliniek voor Chiropractie

HB Blijdensteinlaan 54

7514 CC  Enschede


Antwoord van Chiropraxi Kampen

Goedmiddag, 

het is inderdaad een goede stap om naar een chiropractor te gaan als u een hernia heeft, althans als u ervoor kiest om geen operatie te ondergaan.

Natuurlijk zal de chiropractor een gedegen onderzoek moeten doen alvorens er besloten wordt of u ook geschikt bent voor deze vorm van therapie.  U kunt zich wenden tot een chiropractor die lid is van een van de volgende verenigingen. de CCA,de NCA en de DCF.

veel sterkte en een goed herstel toegewenst.

Team chiropractie Kampen/Emmen/Coevroden en Stadskanaal 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Een hernia kan ontstaan door het herhaaldelijk verkeerd gebruik van de rug met als gevolg dat er schade ontstaat aan de tussenwervelschijf. Een beginnende hernia kan door een chiropractor prima worden behandeld.

Wilt U meer weten over chiropractie, wilt U weten waar de dichtstbijzijnde chiropractor bij U in de buurt is, dan kunt U contact opnemen met NCA op www.chiropractie.nl of tel. nr. 0513-412041


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

http://www.deweekkrant.nl/artikel/2011/maart/02/_hernia_en_wat_nu_

Kopieer bovenstaande adres en bekijk ons redactioneel hierover eens