Terug

Kan hevige liespijn worden opgelost met chiropractie?

S. Bouman

Bijna 3 jaar geleden begon de pijn bij mijn partner voor te doen. Wij hadden net een zoon gekregen en wilden met hem gaan fietsen. Mijn partner wilde ook graag met mooi weer naar zijn werk fietsen.

Dit zijn korte stukjes van ongeveer 20 minuten. Na 3 keer achter elkaar naar het werk te hebben gefietst kreeg hij last van stekende pijn in zijn lies. Dit kwam terug met tussenposen van ongeveer 3 maanden waarbij hij dan een week tot een maand last had.

 

Deze tussenposen werden steeds korter en de tijden dat de pijn aanhielden steeds langer. Ook werd de pijn heviger. Nu ongeveer een jaar geleden is de pijn continue aan wezig en is hij bijna uitbehandeld bij de dokter. We horen nog net niet van 'leer maar leven met de pijn'. Maar de laatste oplossing is pijnbestrijding en wordt er dan een zenuw lam gelegd.

 

Op echo's is niets te zien, op een mri van de lage rug is niets terug te vinden van een hernia o.i.d.. Zijn bloed is gecontroleerd, hij heeft een straalmeting gehad. Fysio heeft niets opgelost, meerder antibiotica kuren, zelfs 1 van een maand heeft niets uitgehaald.

We zijn ten einde raad en hij zit er inmiddels door in een depressie.

 

Is er een mogelijkheid dat chiropractie dit zou oplossen of iig verlichten? Hij kan korte stukjes lopen maar daarna wordt het lopen te zwaar voor hem. De zeurende pijn is continue aanwezig gepaard met hevige pijnscheuten in de bal en lies. Overigens zijn alle klachten aan 1 kant van het lichaam.

 

Ik hoop dat dit een oplossing bied!

 

MVG S. Bouman


1 Antwoord

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Geachte S. Bouman.

 

De mogelijkheid dat een chiropractor iets voor uw partner kan doen is zeker aanwezig. Ook al is er niets op  fotos of een MRI te zien - Een zenuw kan zodaning in de knel komen, of geirriteerd raken, dat het hevige klachten terweeg brengt.

 

We raden u aan een Chiropractor te raadplegen die lid is van NCA en SCN Uw partner is dan  gegarandeerd van een vakkundige chiropractor. www.chiropractie.nl vindt u een chiropractor bij u in de buurt die aangesloten is bij de Nederlandse Chiropractoren Associatie

Een chiropractor zal na een zorgvuldige onderzoek en vraagestelling uw partner meer kunen vertellen over de mogelijke oorzaak van zijn klachten.

Sterkte met vriendelijke groet,

Team Rugcentrum Chiropractie Bergentheim