Terug

Kunt u helpen bij mijn schouder/nek/schouderblad klachten?

se ras-lensen

Hallo,

 

Op 6 sept. 2010 hebben wij een kop-staart botsing gehad. Ik had direct nek/schouderklachten/schouderblad.

Bleef klachten houden, dus naar huisarts/fysiotherapie voorgeschreven; hielp niet, terug naar huisarts;doorverwijzing naar orthopeed, weer manuele fysiotherapie; zag er geen gat meer in, weer terug naar orthopeed; arthogram plus mri  van alleen schouder, niets ernstigs op te zien behalve wat vocht. nu moet ik 14 juli terug voor artografisch onderzoek( inspuiting met cortisone en ontstekingremmer),Daarna moet ik maar wachten tot 6 sept.want dan kan ik pas terug naar orthopeed.

Zelf zie ik het allemaal niet meer zo zitten, duidelijk aangegeven dat ik ook nekklachten heb en van boven onder mijn schouderblad blijf ik pijn houden, maar daar wordt tot dusver geen aandacht aan geschonken.

Nu ben ik vandaag weer naar huisarts geweest, alles verteld, nu mri van schouderblad(borstkas) en advies van een osteopaat. Ben ten einde raad, dus heb ik zelf zitten zoeken en bij bijna alles staat chiropractie, dus vandaar dit bericht, hoop op snelle reactie .


1 Antwoord

Antwoord van Chiropraktijk Waalstad - Nijmegen

Goedenavond,

 

 Zojuist las ik uw vraag op chiropractor-info.nl. De chiropractor behandelt veel patienten met nek en schouderklachten met succes. Als er een wervel in uw nek een beetje is verschoven is dit vaak niet of nauwelijks zichtbaar op de mri. Maar de spieren proberen het probleem toch te corrigeren, en omdat ze constant gespannen zijn worden ze vermoeid en krijgt u spierpijn. Ook kan het zijn dat hierdoor een zenuw beklemd raakt en dat kan uitstralingspijn naar de schouder en arm veroorzaken.

 

De chiropractor corrigeert de stand van de wervel, waardoor de spieren daaromheen zich weer kunnen ontspannen en de druk op de zenuw wordt weggenomen.

 

Ik raad u zeker aan om een afspraak te maken met een chiropractor bij u in de buurt. Wij zitten zelf in Nijmegen en als u belt kunt u soms dezelfde dag nog terecht, maar zeker binnen enkele dagen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website of u kunt ook altijd bellen: 024-6422055.

 

Met vriendelijke groet,

Marieke Clercx

ChiroPraktijk Waalstad