Terug

Kunt u hoofd nek schouder rug been arm en hand klachten behandelen? stress?

H. Tooren

 

hallo,

 

ik heb sinds 10 juni last van diverse klachten.

het begon met een stijve nek en rug, wat uitstraalde naar mijn linker arm en been hoofd en ribben.

ben naar de dokter geweest die had het over stress en dat ik me niet druk hoefde te maken en hij heeft me doorgewezen naar de fysio.

 

  • stress kan de oorzaak wezen, ben opgelicht bij een aankoop van een auto. dat heeft mij 2500 gekost in een halve week. we zaten in een sloopwoning waar we uit moesten, op het laatste moment hebben we gelukkig een andere woning gekregen en dat is nu gelukkig ook voorbij.

 

na mate de weken verstrekten ging het met up en downs (vaak naar de dokter geweest, kreeg het zelfde te horen niet "te druk maken") de ene dag had ik geen last van mijn rug en nek, maar de andere dag wel weer. wel had ik altijd veel last van mijn achterhoofd en bij mijn rechter slaap zag je je hartslag kloppen.

 

vorige week kreeg ik meer last van mijn linker arm. een dof gevoel, handpalm was koud en mijn duim wijs en middelvinger prikte. hand palm was en is nu nog soms een beetje aan de dikke kant en is gevoelig. heb maar weer de dokterpost gebeld en de dag erna de dokter gebeld. bloedonderzoek gehad en daar kwam niets uit.

 

medicijnen helpen niet. paracetamol niet, heb van de dokter diclofinac gekregen helpt ook niet, stress pillen helpen niet. het enige wat een beetje verlichting breng is een paar potjes bier savonds en overdag biofreeze creme.

 

omdat de medicijnen niet helpen maak ik me veel te druk over de problemen die ik nu hebt. heb veel angsten omdat ik er nu al zolang mee zit. je gaat letten op bultjes op je hoofd, blauwe aders pukkels, overal maak je je druk om.

 

fysio heeft ook nog niet de gewenste resultaat gegeven na 6 bezoeken. en de dokter heeft me doorverween naar de psygoloog omdat hij nog steeds denkt dat ik me te druk maak. daar heb ik aanstaande maandag mijn eerste afspraak mee.

 

  • nu ik dit schrijf heb ik weer veel last van mijn rug, zowel onder als boven en nek. last van de benen en linker arm en hand. het kan wezen dat dit komt door de verhuizing. ik moest eigenlijk rust houden met mijn arm en geen zware dingen tillen, dat is helaas niet gelukt.

 

heb nu van een collega gehoord dat een bezoek aan de chiropractor misschien kan helpen. het heeft bij haar ook geholpen.

 

kan dit voor mij ook van toepassing zijn dat het helpt?? zo ja wat zijn de kosten en wordt het vergoed door de ziekenkostenverzekering?

 

hoop snel op een antwoord want ik word een beetje gek van mezelf, wil er eigenlijk zo snel mogelijk vanaf.

 

gr. H.Tooren


1 Antwoord

Antwoord van chiropractie Ommen

Geachte heer,mevrouw Tooren,

 

Een zenuw beknelling in de lage nek kan leiden tot uitstraling naar de hand.

Tintelingen en krachtverlies in niet ongewoon.

Door een chiropractische correctie in de nek is het probleem meestal goed te verhelpen.

Wij hebben praktijken in Enschede, Oldenzaal en Ommen.

 

Met vriendelijke groet,

 

 Mw H. van Staveren

mailsecretariaat@gmail.com

Chiropractie Twente

Chiropractie Ommen