Terug

Last in onderrug/bekken/lies. Is dit iets voor een chiropractor?

Wijckmans

Goedemiddag,

 

Sinds een maand of 3 heb ik veel last van mij onderrug/bekken en linkerlies. Hier heb ik vaak last van maar op het moment dat ik ga rennen wordt dit steeds erger. Ik ben een tijd bij een manueel therapeut geweest maar die zegt dat mn eerst scheef stond maar nu niet meer na een aantal keer behandeld te zijn. Toch heb ik nog steeds last hier van. Zou een chiropractor hier meer mee kunnen dan een manueel therapeut?


1 Antwoord

Antwoord van Atlas Chiropractie, Enschede

Beste meneer/mevrouw Wijckmans, als chiropractor behandel ik dagelijks mensen met onderrug en bekken klachten. Vaak zijn er ook uitstralende klachten naar de bil/lies/been.

 

Als chiropractor kijken we niet alleen of dat er "iets scheef" staat, maar ook naar de oorzaak hiervan. Hoe funtioneert de wervelkolom. En wat vaak nog belangrijker is, is om te beoordelen hoe de onderrug en het bekken aangestuurd worden. Een chiropractor zal daarom ook meestal teste hoe het zenuwstelsel functioneert.

Mijn advies is dan ook om een afspraak te maken bij een (NCA) chiropractor bij u in de buurt. Na een vraaggesprek en uitgebreid lichamelijk onderzoek kan de chiropractor goed beoordelen wat de oorzaak van uw klachten zijn en wat het beste behandel plan is.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marieke Zegelaar DC, chiropractor

Atlas Kliniek voor Chiropractie Twente

www.kliniekatlas.nl