Terug

Overbelasting?

Jelmer

Hallo,

Ik ben 7 maanden geleden geopereerd aan mijn rug. Ik had spondylolisthesis, maar ik heb al een hele tijd last van een soort spierpijn in mijn rugspieren. Het loopt van onder tot ongeveer onder de schouderbladen.

Het is vooral erg als ik even voorover buig en dan weer rechtop ga staan.

Hetzelfde heb ik ook op beide scheenbenen. Na de operatie was deed mijn linker scheenbeen ook heel veel pijn. Het voelde als een zenuwpijn, maar het is niet meer zo erg als 6 maanden geleden maar het zit er nog wel. Voor de operatie heb ik geen last van zenuwpijn gehad. Het type operatie wat ik heb gehad is spondylodese op wervel L5. S1-L5-L4 zitten vast en de tussenwervel schijven zijn vervangen door cages met bot.

 

De operatie is verder wel geslaagd alleen ik vind die "overbelasting" zo vreemd en het duurt ook zo lang voor dat het minder wordt. Ik hoop dat u mij kunt helpen, want het duurt nog een half jaar voordat ik weer een afspraak heb bij mijn orthopeed.

 

Groetjes Jelmer


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Jelmer,

 

Een chiropractor zal proberen ,om meer beweging in je wervelkolom te krijgen. Zenuwpijn kan ontstaan door een ingeklemde zenuw.

Een afspraak voor een uitgebreid onderzoek bij de chiropractor lijkt mij dan ook geen overbodige luxe. Vergeet u niet om recente röntgenfoto’s  van uw wervelkolom mee te nemen?

 


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Vraag de behandelend specialist om advies over de blijvende klachten.

Wilt u een chiropractor raadplegen kijk op de site www.chiropractie.nl voor de dichtsbijzijnde chiropractor in uw omgeving.