Terug

Scheefheid

Michelle

Hallo,

 

Ik ben Michelle van 22 jaar en in het bezit van een eigen paard. Sinds een tijd ben ik er achter gekomen dat ik nogal wat scheef in mijn lijf ben. Door diverse onderzoeken is eruit gekomen dat ik alleen een lichte scoliose heb. Ik rijd 6 dagen in de week paard wat een echte gevoelssport is. Als ik paardrijd merk ik alleen dat ik heel erg op rechts zit en aan deze kant ook heel sterk ben. Op links ben ik dit helemaal niet. Ik trek mijn been op, kan mijn been niet voldoende naar achter plaatsen en zit dus helemaal scheef. Hoe veel moeite ik hier ook voor doe het lukt mij niet. Door mijn scheefheid belemmer ik mijn paard heel erg in zijn bewegen. Nu heb ik al jaren dat ik door mijn rechterheup kan zakken als ik stil sta maar dit kan ik niet door mijn linkerheup. Het lijkt wel alsof er een blokkade zit. Hierdoor zit ik ook veel meer op rechts. Ik zit hier zo erg mee. Ik ben al naar fysiotherapeuten geweest, maneel therapeut, oefentherapie maar nergens weten ze wat ze eraan moeten doen.

 

Ik kwam op uw site en ik dacht ik stuur u een mail. Mijn gevoel zegt dat daar iets niet goed zit. Ik kan er niet voor niks niet doorheen zakken.

 

Ik hoop graag iets van u te horen.

 

Groetjes Michelle


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Hallo Michelle,

Een lichte scoliose is met Chiropractie goed te behandelen. Aanpassingen aan het wervelkolom en oefeningen voor thuis zullen veel verbeteringen brengen.

Heeft u ook een keer gedacht aan op maat gemaakt steunzolen? De hele lichaamshouding wordt bepaald vanuit de voet!


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Michelle De vraag die je stelt kun je inderdaad aan een chiropractor stellen.

Het beste lijkt me dat je kijkt waar de dichtsbijzijnde chiropractor bij jou in de buurt. www.chiropractie.nl kun je via de kop "Vind een chiropractor" doen.