Terug

Schouder- en armklachten, heeft u er een behandeling voor?

Ik heb sinds een paar maanden pijn in mijn schouder en arm......na de pijn gaat mijn arm tintelen. Heeft u er een behandeling voor?


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

vaker boeken wij goede resultaten met dit soort klachten.

Glen Potgieter D.C.

chiropractor

Barendrecht,   Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht

tel: 078-639 97 77


Antwoord van Chiropraktijk Waalstad - Nijmegen

Het klinkt alsof er een wervel iets verschoven is. Deze verschuiving is soms zo klein dat hij niet of nauwelijks op een mri te zien is. Maar de spieren gaan wel samentrekken om de wervels weer in de juiste stand te krijgen. Dit veroorzaaktin eerste instantie pijn en stijfheid in de nek. Naar verloop van tijd kunnen deze klachten veranderen in hoofdpijn, evenwichtsproblemen, vermoeidheid en uitstralingspijn tussen de schouders en naar de armen, met tintelingen en gevoelloosheid in de vingers. 

 

De chiropractor corrigeert de stand van de wervels, waardoor de spieren daaromheen zich weer kunnen ontspannen en de druk op de zenuw wordt weggenomen. Hij gaat hierbij heel precies te werk; de behandelmethode wordt afgestemd op de persoon en de situatie. De klachten die u beschrijft behandelen wij hier in de praktijk dagelijks en met goed resultaat.

 

Ik kan u aanraden om een afspraak te maken bij een chiropractor bij u in de buurt. Bij ons kunt u ook altijd terecht, soms nog op dezelfde dag, maar zeker binnen een paar dagen. Voor meer informatie over chiropractie verwijs ik u naar onze website , maar u kunt ook altijd bellen: 0246422055.

 

Met vriendelijke groet,

Marieke Clercx

Chiropraktijk Waalstad