Terug

Trigger-points

Mevrouw Siebert

Geachte Mijnheer,

 

Mijn moeder heeft al jaren last van spierknoop ontstekingen, waardoor zij zich heel ziek voelt.

Zou zij baat hebben bij een behandeling van chiropractie?

Kunnen deze behandelingen ook aan huis worden gedaan?

 

 

Vriendelijke groet,

 

Mevrouw Siebert


1 Antwoord

Antwoord van Atlas Chiropractie, Enschede

Geachte heer/mevrouw Siebert,

 

Hartelijk dank voor uw vraag. In mijn kliniek voor chiropractie behandel ik dagelijks mensen die last hebben van Trigger-Points. Gelukkiger reageren de meeste patienten erg goed op de behandelingen chiropractie. De klachten nemen duidelijk af of verdwijnen zelfs helemaal.

 

Ik wil uw moeder dan ook adviseren om een afspraak te maken met een NCA chiropractor bij haar in de buurt. Niet alleen om van de huidige klachten af te komen. Maar het is ook belangrijk om uit te zoeken waarom uw moeder last heeft van de triggerpoints. Want het is belangrijker om de oorzaak aan te pakken, zodat ze ook niet terug komen.

 

De chiropractor maakt bij het behandelen gebruik van een zeer speciale behandelbank. Deze behandelbank is essensieel voor de behandeling. Daarom maken de meeste chiropractoren geen huisbezoeken en is het veel beter dat de patient naar de praktijk toe komt.

 

Informatie over chiropractie en de adressen van alle erkende en geregistreerde chiropractoren kunt u vinden op de website van de Nederlandse Chiropractoren Associatie, www.chiropractie.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marieke Zegelaar, DC

chiropractor