Terug

Zou u mij kunnen helpen bij moeheid en wandelende pijn in het lijf?

Sjakelien

Hallo,

 

Ik heb al een langere periode last van pijn in mijn lijf en moeheid.

Meestal is het rug-nek- schouders, armen, polsen en knieen die pijnlijk zijn.

De pijn wandelt door mijn lijf. 

Ik oefen 20 uren per week lichamelijk werk uit, maar denk dat dit normaal gesproken wel zou moeten kunnen. 

Ik heb zelf niet het gevoel dat het een burn-out is omdat mijn geestelijke gesteldheid wel goed is.

Ik ga zo af en toe naar een ostheopaat als ik echt veel pijn heb, dit helpt even maar is van korte duur. 

Zou een chiropractor mij van mijn klachten af kunnen helpen. 

 

Mvg 


1 Antwoord

Antwoord van Chiropraktijk Waalstad - Nijmegen

Het klinkt alsof er meerdere wervels in de nek en/of rug iets verschoven zijn. Deze verschuivingen zijn soms zo klein dat ze niet of nauwelijks op een mri te zien zijn. Maar de spieren gaan wel samentrekken om de wervels weer in de juiste stand te krijgen. Dit veroorzaakt in eerste instantie pijn en stijfheid in de nek. Naar verloop van tijd kunnen deze klachten veranderen in hoofdpijn, evenwichtsproblemen, vermoeidheid en uitstralingspijn tussen de schouders en naar de armen, met tintelingen en gevoelloosheid in de vingers. Als er een blokkade in de lage rug zijn kan dit ook lage rugpijn met uitstraling naar de benen veroorzaken.

 

De chiropractor corrigeert de stand van de wervels, waardoor de spieren daaromheen zich weer kunnen ontspannen en de druk op de zenuw wordt weggenomen. Hij gaat hierbij heel precies te werk; de behandelmethode wordt afgestemd op de persoon en de situatie. Rug-, nek-, schouderklachten en vermoeidheid behandelen wij hier in de praktijk dagelijks en met goed resultaat.

 

Ik kan u zeker aanraden om een afspraak te maken bij een chiropractor bij u in de buurt. Bij ons kunt u ook altijd terecht, soms nog op dezelfde dag, maar zeker binnen een paar dagen. Voor meer informatie over chiropractie verwijs ik u naar onze website , maar u kunt ook altijd bellen: 0246422055.

 

Met vriendelijke groet,

Marieke Clercx

Chiropraktijk Waalstad